KIT2 - Echipament complet pentru SCHELE
Drukuj
 

KIT2-Echipament complet SCHELE

Acest kit complet pentru siguranta la inaltime este special conceput pentru lucrul pe schele. 
Kit-ul cuprinde faimoasa noastra centura complexa tip ham RGH2 cu elemente de ancorare frontal si dorsal "D"
si chinga de legatura RGL1 1.8m cu absorbitor de energie care se completeaza cu carabiniera ultra usoara RGK11.
Centura complexa tip ham RGH2 este "calul de bataie" din industrie si este echipat cu inel de ancorare"D"dorsal si inel "D" montat frontal in zona pieptului. Inelul "D" frontal extinde capacitatea de lucru a hamului fata de centura complexa RGH1. Utilizand elementul de ancorare frontal "D" centura complexa poate fi echipata cu un sistem format din franghie si un cleste (blocator) pentru 
protectie impotriva caderii pe verticala cand un lucrator realizeaza ascensiuni repetate sau similar, atunci cand pozitionarea pentru lucru/ retentie este necesara fie in plan vertical sau plan orizontal.
Chinga de legatura RGL1 1.8 m este un mijloc de legatura standard in industrie si in mod normal echipamentul minim este distribuit cu o centura complexa tip ham pentru lucrul la inaltime.
Pentru a fabrica acest produs utilizam banda de poliester 40kN care ajuta la cresterea perioadei de viata. Este de asemenea tratata cu un strat impermeabil (rezisten la apa) care de asemenea creste durata de utilizarea  a acestuia.

Acest KIT/ Echipament poate fi de asemenea furnizat, pentru depozitare si protectie, intr-o cutie rezistenta (asa cum se vede in poza atasata) sau intr-un rucsac de calitate superioara.

DATE TEHNICE:

  • In conformitate cu: EN 361 & EN 354 & EN 355

  • Material chinga ham:  latime banda 45 mm din poliester impermeabil (rezistent la apa)

  • Greutate ham: 1.15 kgs 

  • Caracteristici: elemente de ancorare frontal & dorsal

  • Caracteristici speciale: Indicator de Rupere la Cadere cusut

    Pentru mai multe informatii consultati si :

  • Centura complexa RGH2


  • Chinga de legatura cu absorbitor de energie RGL1 1.8 m

  • Carabiniera din aluminiu cu dubla actiune


Total Race comercializeaza:chingi de ridicare, chingi de ancorare, chingitextile,chingi circulare plate cu armaturi metalice la capete,chingi europaleti,chingi macara, chingi pentru rulouri de tabla,chingi pentru tamburi de otel, chingi pentru butoaie, chingi circulare plate, franghii, chingi rotunde, chingi pentru utilaje, chingi de unica folosinta.