RGL1 Chinga de legatura cu absorbitor de soc
Drukuj
 

RGL1 Chinga de legatura cu absorbitor de soc

Chinda de legatura RGL1 este elementul de siguranţă utilizat pe scară largă, echipamentul standard în industrie pentru lucru la inaltime.

Ridgegear a condus la dezvoltarea echipamentelor de siguranţă la înălţime de peste 70 de ani. Gama de echipamente de legare este în fruntea dezvoltărilor tehnologice pentru a asigura maximum de siguranţă şi protecţie operativa.

Absorbitorul de soc

Chinga RGL1 de limitare contine un absorbitor de soc care, atunci când desfăşurat, absoarbe impactul dezvoltat în cazul opririi caderii.Extinderea maximă de 1,75 atunci când sunt complet desfasurat.

Proiectarea chingii

Chinga "Soft Edge" folosite la fabricare oferă rezistenţă mai mare la uzura si la forfecare în comparaţie cu alte chingi. Este, de asemenea, tratata cu un strat rezistent la apa (hidrofug) care trebuie să extindă durata de viaţă a acestui produs.

Ghid de utilizare

Aceasta chinga trebuie utilizata atunci când operatorul lucreaza dintr-o poziţie statică, conectat la un punct de ancorare fix. În cazul în care circulaţia între ancoraje este necesara, o chinga model ”twin” RGL3 ar trebui să fie utilizata, pentru a oferi o protecţie constantă.

Un punct important de obicei trecut cu vederea este înălţimea minimă a chingii ce poate fi utilizata. Când se desfăşoara, absorbitorul de soc permite o suplimentare a chingii (1,75 metri), aceasta se desfăşoara pentru a ajuta la absorbirea energiei in momentul căderii.

Este esenţial un spatiu suficient pentru a permite prelungirea absorbantului de energie. Următorul calcul poate fi utilizat ca un ghid pentru calcularea distantei adecvate:

Inaltime utilizator + lungime chinga + şnur amortizor de soc + marja de siguranţă

2m + 1,8 m + 1,75 m + 1m = 6.55m

Livrat in urmatoarele configuratii:

- fără a carabiniere

- Cu carabiniera RGK1 - 19mm

- Cu carlig pentru schela RGK11 - 60mm

DATE TEHNICE:

  • Acreditat: EN354 & EN355

  • Material: banda poliester 25 mm , 40 kN

  • Armaturi: orice carabina compatibila EN362

  • Greutate: 0.4 kg

  • Caracteristici: echipata cu amortizor de soc

  • RGL1 este furnizat cu doua lungimi standard: 1.3 M , 1.8 M

Chinga de legatura RGL1 este un echipament standard in industrie si in mod normal este considerat echipamentul minim necesar impreuna cu o centura complexa (ham) pentru lucrul la inaltime. Este fabricat din chinga de poliester de 40 kN furnizand acestuia o durata de viata mai lunga.

De asemenea aceasta chinga este tratata cu un strat impermeabil (rezistent la apa) care de asemenea extinde durata de utilizare a acesteia.RGK11 Carlig pentru schela si RGK12

RGK1 Carabina si RGK12

Total Race comercializeaza:chingi de ridicare, chingi de ancorare, chingitextile,chingi circulare plate cu armaturi metalice la capete,chingi europaleti,chingi macara, chingi pentru rulouri de tabla,chingi pentru tamburi de otel, chingi pentru butoaie, chingi circulare plate, franghii, chingi rotunde, chingi pentru utilaje, chingi de unica folosinta.